Ревю: Бургер Четири сирена- @bestburgers


Миналата седмица бях близо до @bestburgers и си взех да опитам отново техният Бургер Четири сирена. По името се ориентирате, че няма нито три, нито пет сирена. Има точно четири - чедър, ементал, крема сирене и синьо сирене. Това всичко между бриошче, сос, домати, краставици, айсберг и разбира се телешко кюфте.

Взех бургера за вкъщи, вървях не повече от 5 минути и отворих пакета. При това мое действие бургерът реши, че ще се защитава! И ме напръска със сос! Много подло от негова страна. Докато отлепях хартията от бургера, продължаваше да си тече. Сами разбирате, че започваме със соса. Много течен с една дума. С две думи безвкусен и доста влажен сос. 0,5/2,5 за него.
От там произлизат и други неща - подгизналата питка залепяща се по зъбите. Все едно ядеш тесто. Не е много яко. 0,5/2,5 защото отгоре беше добре запазена.
Гарнитурките не бяха никак на ниво доматите бяха малко статични, краставичката биваше, айсберга при съприкосновение с топлото кюфте става на водичка. 0,5/2,5 давам тук.
Кюфтенцето беше нещо двойно правено. И беше студеничко. Явно е подготвено и после да се довърши на плочата, но не сработи нещо. 1/2,5 защото не беше идеално зле.

Общо взето по-разочарован не съм бил скоро. Жалко, не ми се иска даже да смятам крайната оценка.
Поздрави и до скоро!

Коментари