Ревю: 3/10 за Съндогс Бургер- Защо?


Не само на тропиците вали всеки ден. И във Варна е същото положението. Хубавото е, че докато вали има какво да четете - ревюта на бургери от Burg Me On . Малко преди да завали в събота, поръчах Sundogs Бургер от Съндогс / Sundogs . Съставките му са следните - телешко кюфте, карамелизиран лук и гъби, чедър, запечено, сладникаво хлебче, майонеза, мариновани халапеньос и кисела краставичка. Ами трябва да го кажа още сега - разочарован съм! Няма какво да крия и увъртам. Започвам.

Кюфтето е доста малко спрямо питката. И се получи следното - около 3-4 хапки, в които нямаше изобщо телешко. А самото то, не беше в топ форма също. Някак безвкусно и безлично. Имаше си влага в него, но изобщо не беше център на събитията. Давам 0,5/2,5.

Питката - сладка и пухкава. Но просто от останалите неща се изискваше да балансират тази сладост, а те почти отсъстваха. Общо за нея давам 1,5/2,5.

Гарнитурите бяха 3 резенчета халапеньо, половинка кисела краставичка, малко лук с гъби сотиран и чедър. Халапеньото беше една идея по-кисело от киселата краставичка, а тя от своя страна беше само ... хрупкава. Лукът и гъбите, ако не бях отворил бургера да ги видя, нямаше да разбера изобщо че ги има. Доста оскъдно количество бяха и не носиха никакъв вкус. Чедърът беше добър! Давам 0,5/2,5 за гарнитурките.

Сосове - имаше само майонеза и тя не беше никак топ ниво! Разочарование 0,5/2,5 , защото все пак я имаше.

С обща оценка 3/10 това е, може би, най-ниско оцененият бургер в последно време. Няма да се откажа и ще пробвам по-нататък бургера им с дърпано свинско, дано да е по-добре.

Поздрави и до скоро!

Коментари