Ревю: Отбивам при Best Burgers


От доста време си ям, без да пиша ревюта. Ама все пак трябва и да пиша. Някой трябва да я върши тази тежка работа - да яде бургери и да пише за тях!

Днес се отбивам при Best Burgers. Често ходя при тях, но не особено често пиша.

Сега поръчах Бест бургер. Минаваме към елементите.

Кюфтето е доста солидно и мога да кажа, че има за всяка хапка от бургера! Супер сочно и розово! Направо мога да изям две кюфтета и посредата трето за бургер! От 2.5 давам 2.5 за него!

От към сос мога да кажа, че не липсва, но и не блести особено! Доста тече от самия бургер! По рецепта има само едно "мистично" - сос! Но, да се съгласим, че доматите, киселите краставички и айсбергът също дават своята влага и това всичко теква към питката. За сос мога да дам не повече от 1/2.5.

Идва ред на питката - поръчах със сладка млечна питка. Под натиска на всичката влага, тя става малко клисава и лепнеща по зъбите като се отхапва. Не е много приятно, но пък си е на място сладникава. Общо давам 1.5/2.5 за нея.

Идва ред на гарнитурките - кисели краставички, домат, айсберг, червен лук, бекон, яйце и чедър. Хух, изморих чак, докато ги напиша. Ама то може да е от това, че бях хапнал вече бургера и ... Знаете, как човек замалява като хапне. Като количество са доста! Като вкус ... не мога да кажа, че ако нещо липсва ще усетя липсата му. Давам 1.5/2.5 за гарнитурите.

Общо Бест бургер събира 6.5/10. Поздрави момчета и до скоро!

Коментари